Banner_grondverzet.jpg

Grondverzet

Al sinds de jaren tachtig houden wij ons als onderaannemer bezig met diverse grondwerkzaamheden voor grote aannemers als Heijmans, Baas B.V. en Van Vulpen. Door de jaren heen hebben wij veel vaste klanten weten te verzamelen, die voor ons kiezen om onze betrouwbaarheid en kwaliteit.

Bekabeling 

Voor zowel de nutsbedrijven als particulieren zijn wij betrokken bij diverse bekabelingswerkzaamheden. Wij worden als onderaannemer ingezet bij renovaties, lekken en andere grootschalige projecten, waarbij stroomkabels, water- en gasleidingen gelegd of vervangen moeten worden. Uniek is dat wij per toerbeurt een 24-uurs storingsdienst aanbieden. Hierdoor kunnen nutsbedrijven bijvoorbeeld een week lang in geval van storing 24 uur per dag beroep op ons doen.

Infra

Ook binnen de wegenbouw worden onze machines, inclusief gecertificeerd personeel geregeld ingezet. Egaliseren en bouwrijp maken van grond, maar ook het graven van cunetten en bouwputten behoren tot de werkzaamheden die wij voor aannemers uit de wegenbouw uitvoeren. Onze grondboor is een uniek hulpstuk in ons machineaanbod, waarmee wij bijvoorbeeld eenvoudig en snel gaten voor lantaarnpalen kunnen boren.

Cultuurtechnisch werk

Samen met onze vaste hovenier verrichten wij diverse cultuurtechnische grondverzetwerkzaamheden uit voor de gemeente. Frezen, spitten, egaliseren, inzaaien; voor al deze werkzaamheden hebben we machines beschikbaar die deze werkzaamheden efficiënt en snel uit kunnen voeren.

Particulieren

Niet alleen grote aannemers en gemeenten maken gebruik van onze dienstverlening. Ook particulieren weten ons te vinden voor werkzaamheden om het huis. Met ons divers materiaal halen wij uw tuin leeg en maken hem klaar voor de hovenier om zijn werk goed te kunnen doen.

Wilt u meer informatie over onze grondverzetwerkzaamheden of onze machines, neem dan gerust een keer contact met ons op.

Wilt u meer weten?